Nye sko

Share

Når ein lever på ein stor fot, treng ein store sko. Eg har hatt 47 frå eg var ung, men med meir hovne føter i seinare år, vart nummera større og større.

Ved eit slumpetreff fekk eg vite at eg kunne få sko gjennom NAV på grunn av andre underliggjande sjukdommar og i dag var eg og henta nye sko. Då hadde eg vore hos Blatchford Ortopedi i Sørlandsparken før jul for å ta mål, sidan ein tur for å tilpasse ein modell og no endeleg var dei ferdige.

Eg vil mest kalle dei Mercedes eller over i skosamanheng. Dei eg har hatt før, var det vanskeleg å få føtene ned i, og dei klemte jo både her og både der, som dei seier. Her gjekk foten rett inn og dei høvde utan å klemme. Det var som å kome til ei ny tid, no treng eg ikkje lenger tenke på turen til Store Sko-butikken i Oslo, der eg handla sko før.

Med privatsjåfør gjekk turen fint i strålande sol. Er det ikkje då ein seier at alle var samde om at det hadde vore ein fin tur?

Kan være et bilde av skotøy og tekst som sier 'Blatchrd topedi'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.