Straumprisen

Share

Mange har protestert mot at straumprisen går til himmels i år. Det har vore kaldt og for dei som har basert seg på å fyre med straum, har det blitt dyrt. Vi har både straum, varmepumpe og vedfyring, så vi har halde varmen, og som pensjonist med lang teneste i det offentlege, har eg hatt pengar til å betale rekningane. Men slett ikkje alle er så heldige.

Så lenge vi er to, er det også ikkje så vanskeleg å ha nok til å betale rekningane, men om eg skulle falle frå og Reidun sitje att som minstepensjonist, vil det også bli tyngre. Difor kan ein godt forstå at det er mange som slit. Staten har funne ut at dei vil gje oss straumstøtte. Etter mi meining burde dei heller sytt for at rekningane ikkje gjekk til himmels, ikkje minst fordi det så langt ikkje er blitt ytt straumstøtte til bedrifter. Mange av desse hadde sikkert trengt slik støtte minst like mykje som oss som tross alt kan velje andre løysingar for oppvarming.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.