Telefontrøbbel

Share

Telefonen min lever sitt eige liv om dagen. Om du har ringt til meg i dag og ikkje fått svar, kan det nok vere at eg ikkje høyrde noko, for av ein eller annan grunn hadde han hamna på lydlaus.

Eg har jo skrive om telefontrøbbel før, så eg skal ikkje ta opp att det eg skreiv der.

I staden vil eg skrive litt om gamle papir, for i dag tok eg ein pose med papir frå 2002 og såg gjennom den. Det var jo før eg hadde begynt å skrive blogg og før Setesdalswiki vart til, men eg var oppteken av litteratur og musikk også den gongen, ser eg.

Mellom anna var eg oppteken av orgelkonsertar i USA. Eg har aldri vore i det landet, og eg kjem ikkje til å reise dit anna enn når eg ser filmar derifrå, då kan eg reise i fantasien både til USA og kor elles eg måtte ha lyst til å reise. Men eg var med på ei liste som heitte piporg-l, og i den tida, då internett ikkje var så utbygd, så fortalde folk om orgelopplevingar på lista.

Sjølv skreiv eg ikkje noko der, det skulle eg jo ha gjort, tenkjer eg i dag, det kunne vore fint å fortelje folk over there om orgelkonsertar og orgelkultur her i landet. Ingen andre gjorde det, og eg trur kanskje eg var den einaste norske som fylgde dei debattane den gongen.

Vonleg vil det no vere lyd i telefonen min framover, om du skulle ha noko å melde meg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.