Vær snille med hverandre

Share

Så runda vi eit nytt hundretal att; 94.400. Setesdalswiki veks, Då har vi auka med 300 på akkurat to månader, frå 26. januar til 26. mars. Så vårt vesle Setesdalsbaserte leksikon med stoff frå både inn- og utland, vi fyller eit informasjonsbehov med det vi skriv om. Dagleg har vi vel 500 som er innom og les, i snitt ser dei på knapt 10 sider kvar.

Vi skulle nok vore flinkare med å lage lenker og skrive i dei røde lenkene som oppstår, til dømes i datoartiklane, for det kan vere fint for folk å få vite noko om dei som er i Setesdal for å gjere eitt eller anna, og som er omtalte i Setesdølen.

Vi skulle også vore flinkare til å fange opp informasjon som blir lagt ut på Facebook, for der er det også stoff som kan bli til artiklar.

Den artikkelen som gjorde at vi tippa over i nytt hundretall, var Geir Daasvatn sin artikkel Vær snille med hverandre. Den syner at vi slett ikkje bare har fakta-artiklar, men også finn plass til essay, utgreiingar og meiningsytringar. Siri Johannessen sine artiklar om program i Valle Radio på 1990-talet, er også svært gode for å få perspektiv på 25 års radiohistorie og sjå kva vi hadde på sendeplanen den gongen.

Så får vi bare stå på og skrive vidare utover våren og sjå kor langt vi kjem.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.