Vårløysing

Share

Her i huset er det vårløysing. Eg hadde i grunnen tenkt å skrive om det i går, men då kom boka til Liv Godin plutseleg i vegen. Så får eg heller skrive om den lokale vårløysinga i kveld.

For ut er det jo ikkje så mykje som seier vårløysing til no. Der er det helst turke. Men inne, derimot….

Der er det nasen min som renn. Det er underleg kor mykje snørr det kan kome frå ein rennande nase. Eg må vere ekstra forsiktig når eg reiser meg frå stolen og bøyer meg fram over tastaturet på laptopen min, elles sildrar det ned mellom tastane, og då kan det bli kortslutning. Pass på, hald eit papir under nasen som kan samle opp snørret. No er ei heil handlepose full av slike papir. Og nasen er sår av all tørkinga.

I ettertid kan ein sikkert le av det, men når det står på, er det både ubehageleg og irriterande. Og små ting kan ein også irritere seg over.

No veit du kvifor eg ikkje har skrive noko særleg på Setesdalswiki denne veka. Men det kjem nok ei tid der nasen ikkje renn, og då skal eg prøve å skrive litt att.

Og snart kjem den ekte vårløysinga.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.