3. påskedag

Share

Så er påskedagane over og vi er tilbake til kvardagar att. Niklos K. Besteland var usikker på om det skulle vere sending i kveld og ringde meg for å høyre om eg visste noko.

Men Siri Johannessen sa alt før helga at det ikkje kom til å bli sendingar fleire veker rundt påske, for studio skulle riggast til påskesendingane. Dette var ein av desse dagane, og det er neppe sending i morgon heller. Denne første veka etter påske skulle folk møtast for å sende ut brev med gåvekort til alle som vann i rebusar og andre oppgåver.

Så sjølv om Niklos hadde budd seg på eit program i kveld, må han nok vente ei veke på å få presentere sin kjære orgel- og kyrkjemusikk gjennom radioen.

Eg fortalde at det var Stein Føreland Straume som hadde vunne varmepumpa, førstepremien i påskelotteriet i radioen. Han hadde ikkje høyrt det direkte, lista med vinnarar vart lesen opp langt ut på natta.

Med det gode resultatet frå påskebasaren blir det i alle fall mogleg for Niklos å presentere ny orgelmusikk også komande år.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.