Kor skal vi reise?

Share

Det har vore interessant å fylgje Viggo Valle i Påskelabyrinten også dette året. Han utviklar finurlege spørsmål, og i finalen i dag kom han endåtil innom Bykle på vegen til målet. Målet var for øvrig heime hos Øystein Sunde på Skarnes, og vinnaren var visst fan av den populære visesongaren og musikaren. Premien var eit reisegåvekort på 10.000 kroner, og det skulle han og familien nytte i sommarferien på tur i Sør-Sverige – mellom anna i fotefar etter Karl Ove Knausgård.

Målet for programmet er ikkje bare å teste geografikunnskap, men også å lage underhaldning for sjåarar og lyttarar. Og det var god underhaldning og folkeopplysning i same slengen.

I morgon kveld er det igjen tid for påskebasar i Valle radio. Torsdagskvelden reknar eg med at Ørnulf gjekk på skyer i yr glede over eit godt resultat, og meldingar tyder på at det tok litt tid frå sendinga slutta klokka 01 til folk som var i radiohuset fekk sove. Eufori og adrenalin er ikkje sovemedisin.

I morgon kan påskebasaren avsluttast med eit strålande resultat. Heldigvis har dei andredagen å sove ut på. I komande veke og framover i april kjem så gåvekorta til sin rett. Mange gode sponsorar gjer at basaren har ei stor gevinstliste i form av gåvekort som må løysast inn hos sponsorane. Kan hende blir det litt handel på toppen, og då går det i pluss for alle partar. Kan ein basar bli betre?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.