Lesing

Share

Etter å ha drive mykje med skriving på Setesdalswiki, har eg ei tid no prioritert lesing. Eg skreiv i går om Min skyld av Abid Raja, men også bøker eg ikkje har skrive om, har hamna nær meg. Så har eg henta nokre bøker frå biblioteket, men av og til finn eg også bøker i eige bibliotek.

Eg har vore medlem av Bokklubben i snart 50 år, trur eg, og dei fleste avbestiller eg, ein kan jo ikkje få inn 24 bøker i året. Men så går eg på ein brukthandel og finn bøker der, og då blir det fort meir enn 24 bøker i året. Ikkje minst når ein pose med bøker kostar 50 kroner, slik det var på Vigeland sist eg var der. Men det er no ein pandemi sidan, så eg bør vel også lese noko av det som står i posar rundt om i huset.

Du bør avslutte heile medlemskapen i Bokklubben, seier ungane. Det øyret høyrer eg dårleg på, og av og til dumpar ei bok ned i postkassen som eg ikkje vil ha. Eg kan jo sende den tilbake, men det blir dessverre ikkje gjort, så då ligg eit problem på bordet. Av og til kan eg gje den bort, då er eg glad.

Men i posar med gamle bøker ligg også skattar som kan gje grunnlag for artiklar på Setesdalswiki. Så kan eg kombinere lesing og skriving. Det er i grunnen det beste.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.