Orden

Share

Det er ikkje så lett å halde orden i sysakene, men det er heller ikkje så lett å halde orden i avisene. Eg får Setesdølen tysdag og torsdag, dei er vel dei viktigaste, men Fædrelandsvennen og Vårt Land kjem kvar dag, og dei fyller jo ein del, og så er det noo eg må ha, må ha, må ta vare på. Så kjem jo Lindesnes også, men den er det Reidun som les mest i.

Setesdølen pakkar eg i boksar og tenkjer at eg skal skrive om folk som er omtalte der og lage artiklar på Setesdalswiki. Men så er ikkje skrivelysten like stor kvar dag, og så blir det røde lenker i fleng.

I dag hadde vi opprydding i dei 25 avisene som har kome ut til no i år. Dessverre er det ein del som skulle vore skrive om, som har falle ut. Difor har eg no bedt om hjelp, ikkje bare til å halde orden på dei, men også til å få skrive artiklar basert på røde lenker. Reidun skal gå gjennom avisene og samanlikne artiklane. Når det er røde lenker, skal ho sparke meg i gang til å skrive. Så vonar eg det vil verke.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.