Påskesending 2022

Share

Så vart det endeleg påskesending att. Det var mange som var glade for det, kunne vi høyre frå innringarane til sendinga i kveld. Sjølv prøvde eg å ringe inn nokre gonger, men eg kom ikkje gjennom. Det er stor skilnad frå onsdagskveldar, då kan det vere under fem som ringer. No var det frå heile Setesdal og langt vidare også.

God stemning på hytta, sa ein innringar, men katten reiste ut.

Folk løyste rebusar og dialektord og lydar, dei vann gåvekort og flaxlodd og pengane strøymde inn. Ein kjøpar kjøpte 600 lodd, altså for 6000 kroner. Dei som skulle skrive inn lodda i reknearket, hadde mykje å gjere, etter samtalane å dømme.

Britta Lise las opp namna på loddkjøparar, så her var mange kjente namn, men også mange ukjente namn. Og pluseleg, like før klokka runda midnatt, kom også Helge Haugland, 50 lodd.

Jo, vi er med på påskebasaren i år.

Og her er gevinstlista

Gevinstar påskebasar 2022

 

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.