25 år

Share

Det var interessant å høyre på Knut Birkeland i Valle Radio i kveld. Sjefen for Autoservice Evje snakka med Siri Johannessen om laust og fast i samband med at firmaet har 25-årsjubileum i år og markerer det denne veka. Dei ventar mange folk innom for å sjå på nye modellar av bilane, smake på jubileumskake og kanskje handle bil også.  Autoservice Evje er jo også å høyre i reklamane til radioen kvar gong vi er på lufta, så lyttarane er nok rimeleg godt kjende med at dette firmaet finst.

Troens menn er eit arbeid innan Norea Mediemisjon. Dei skal ha konferanse på Evjetun no i mai, og i samband med det snakka Siri også med Harald Endresen.

Her er litt informasjon:

Velkommen til tidenes første Troens Menn-konferanse i Norge.

Denne spesielle begivenheten finner sted på Evjetun Leirsted i vakre Setesdal 14.-15.mai. Du er velkommen, enten du kjenner til Troens Menn fra før av, eller dette er helt nytt for deg. Er du opptatt av rollen vi har som kristne menn i dagens samfunn, så er dette helga for deg. Det blir samling med europeiske ledere for  Troens Menn fredag 13. mai (Disse blir også med gjennom hele helga.) Vi får også med oss ingen ringere enn grunnleggeren og forfatteren av Troens Menn-bøkene, Lonnie Berger. Han vil undervise om sentrale tema for Troens Menn, blant annet mannsidentitet. Vi er overbevist om at dette blir sterk og god undervisning.

Du kan lese meir om det på Norea si side om Troens menn.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.