Flott jobb

Share

I dag fekk vi høyre litt om jobben som Anna Slaby Driel gjer i Valle kulturskule. Fleire av ungane ho har med der, var i studio og framførte det dei har lært av rim, regler, stev og folkemusikk. Det var flott å høyre på. Truleg var det også nokre som sjeldan høyrer på Valle radio som leita seg fram for å høyre dei håpefulle på lufta.

Det var også plass til ein prat med Viggo Wilhelmsen om arbeidet hans i Korint, der han hjelper sigøynarbarn å lære å lese i tillegg til å gje det dei treng til livsopphald. Denne gruppa er ikkje velsett i Hellas, så arbeidet er viktig. Til helga kjem han til Nomeland bedehus for å fortelje om arbeidet og samle inn pengar. Han er blitt 78 år, men står framleis på.

Til slutt i kveld kom Niklos K. Besteland med musikk til pinse. Han hadde eit vakkert korverk først og deretter fleire komposisjonar basert på ei av dei eldste melodiane vi har i salmeboka, Nu beder vi den Hellig Ånd.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.