Margunn i Vårt Land

Share

I dag kunne eg lese intervju med Margunn i Vårt Land. Ho er biblioteksjef i Bamble og vart intervjua om alt som biblioteka låner ut. For det er jo ikkje bare bøker lenger, no låner dei ut alt mogleg. Her er lenke til intervjuet:

https://www.vl.no/kultur/2022/05/19/litteratur-hvor-ble-det-av-deg-i-alt-mylderet/?R=bqxLcPSjQy&subscriberState=valid&action=loggedin

Eg la ut den delen av artikkelen som handla om Margunn, det var bare litt av ein større artikkel. Laurdag fekk eg krav frå Vårt Land om å fjerne det eg hadde lagt ut, for eg hadde ikkje rett til å bruke stoffet. Det må eg jo akseptere, så difor sletta eg stoffet og la inn ei lenke til artikkelen i staden.

Margunn seier også at biblioteket ikkje må bli eit fagområde for alt – då endar det opp med å ikkje bli det for noko.

Eg låner no framleis bøker på Mandal bibliotek, og det har eg tenkt å gjere i åra som kjem også. Men eg kjem nok aldri til å låne ski eller telt eller primus på biblioteket. Dei som kjenner meg, veit nok kvifor.

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.