Noko forsvinn

Share

Av og til lurer eg på kva som skjer. Til dømes laga eg ein artikkel på Setesdalswiki, trudde eg, om dei som har fått kulturprisen i Åseral. Men eg finn han ikkje att, så eg har truleg gløymt å lagre artikkelen. I staden har eg blitt oppteken med noko anna, og då burde eg vite korleis det går.

Om du vil høyre Valle Radio i morgon, må du vere klar frå klokka 18, og så kan du høyre programmet fram til klokka 21.15 om lag. Om du ikkje sjølv tek det opp, er det borte, for Valle Radio har ikkje podcast

Her er programmet:

Program tysdag 24. mai og onsdag 25. mai 🌸
Tysdag 24. mai:
Ansvarleg og teknikar Siri Johannessen
18.00 Kvarteret med kåseri av Asbjørn Kvalbein, Norea Mediemisjon
18.15 Over en åpen bibel ved Marianne Synnes Braseth (Norea)
18.30 Olav Lindstølens musikktime
19.30 Timen med m.a.
– Overlege Ole G Rysstad ifm sideprogrammet for “Anne” i Kilden 2. juni
– Knut H Rysstad om stavkyrkjeprosjektet Setesdal stavkyrkje
20.30 Postludium ved Siri Johannessen
21.00 Kyrkjebakken
Onsdag 25. mai
Teknikar Jørund Georg Jore
18.00 Kommunestyremøte

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.