Redaksjonsråd

Share

I aviser og radio og andre mediesamanhengar er det gjerne ein redaksjon som saman diskuterer kva som skal publiserast. I Valle radio er vi som er programleiarar nok meir aleine, på godt og vondt. For når ein er tom for idear til kva ein skal lage program om, kan det vere godt å ha nokon å snakke med.

No når det er sommar, er det framleis tysdagssendingar i Valle Radio. Då er eg så heldig at eg av og til får vere med Siri Johannessen og diskutere idear og saker som kan vere aktuelle. Ho held liv i programma tysdagskveldane også når det etter kvart ikkje lenger er sendingar kvar onsdag.

Men denne gongen løyste det seg utan at nokon av dei ideane eg hadde vart brukte. I staden blir det eit program med interessant informasjon og stoff til ettertanke der både Valle kulturskule og Åpne dører medverkar.

Tirsdag 31. mai
Ansvarlig og tekniker: Siri Johannessen
18.00 Kvarteret, programinformasjon og kåseri ved Asbjørn Kvalbein (Norea)
18.15 Over en åpen bibel fra Norea ved Sverre Bøe
18.30 Musikk med m.a. Valle kulturskule / Anna Slaby og Thor Bernhard Sageland

19.30 Timen med m.a. et intervju med Lise Karlsen då ho fekk Kongens fortenstmedalje (Radio Sunnmøre) og Åpne dørers program om skrivetenesta
20.30 Postludium ved Niklos K. Besteland

21.00 Kyrkjebakken

NETTRADIO via http://www.valleradio.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.