Sjokoladekappleik

Share

Komande veke er det eit program om sjokoladekappleik i Valle Radio. Det var nytt for meg, men eg tenkjer å lage sjokoladekappleik må høve godt i jobben med å få unge med på kappleik. Alle likar jo sjokolade, så om ein spelar ein liten slått og får sjokolade i premie, så får ein både scene-erfaring og deltakar-erfaring og løn for strevet.

Det blir sending i Valle Radio tysdagskvelden, men ikkje onsdag. Om det blir sjokolade til dei som kjem innom på Verksmoen i samband med at Autoservice Evje er 25 år, er vel ikkje sikkert, men ein prøvetur i ny bil eller brukt, det vil ein sikkert få.

Tirsdag 10. mai
Ansvarlig og tekniker: Siri Johannessen
18.00 Kvarteret, programinformasjon og kåseri ved Asbjørn Kvalbein (Norea)
18.15 Over en åpen bibel fra Norea ved Svein Granerud
18.30 Timen med .m.a. Autoservice Evje 25 år – Knut Birkeland, og Troens menn –  Harald Endresen (Norea)

19.30 Musikk: Sjokoladekappleik med Nina Byttingsmyr, og litt annet
20.30 Postludium ved Niklos K. Besteland

21.00 Kyrkjebakken

NETTRADIO via http://www.valleradio.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.