Tour of Norway

Share

I dag sykla Tour of Norway gjennom Norges finaste dal. Det var ein lang etappe, frå Hovden til Kristiansand er det over 200 km, men det var ein lett etappe samanlikna med gårsdagens, der dei klatra mot Gaustatoppen.

Mange av oss i godstolane heime tenkte nok at ein slik etappe ville vere godt eigna for Alexander Kristoff, og det var det jo også, men han sa sjølv at han sakna opptrekkaren sin. Det var ein som tidlegare har vore opptrekkar for Kristoff som i staden vann i Kristiansand.

Sjølv har eg jo kjørt det meste av strekninga mange gonger. Men det er noko annleis å sjå det frå lufta, slik vi gjer det når bilda frå helikopteret syner feltet av syklistar. Eg måtte fleire gonger prøve å orientere meg inn på kor dei var. Vi fekk jo ikkje sjå noko særleg frå Valle, for dei dundra gjennom bygda før sendinga starta. Mange klagar litt over at ein ikkje får sjå heile rittet, men bare dei siste timane. Men slik er det jo blitt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.