Festkveld

Share

Heile Norge fekk vere med på mykje av festen for prinsesse Ingrid i høve 18-årsdagen hennar. Her i huset feira vi med PepsiMax der dei på slottet hadde anna godt i glassa. Vi hadde også mat tidlegare på kvelden, då med skinkegrateng. Kveite får vi ha til gode.

Torbjørn Greipsland var på besøk, han har skrive bøker om Kongen på kirkevei. Det slo meg at på denne festen var det lite kyrkjeleg nærvær, så langt eg fekk med meg. I går var visst preses biskop til stades.

Det vart sagt at prinsessa var godt kjent i landet, og ho har sikkert vore i Setesdal, i alla fall trur eg ho har setesdalsbunad. Om ho er godt kjent i geografien, er det viktig også å vere kjent i kulturen. Ein del av kulturen er den kristne kulturarven. Vi såg ikkje så mykje av den på slottet denne festkvelden.

Men så var det jo heller ikkje konfirmasjon, det var myndighetsdagen som vart feira.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.