For mange

Share

Mange av dykk som les bloggen, veit at eg likar aviser. I dag kom Lindesnes, Fædrelandsvennen, Vårt Land og Aftenposten i postkassen vår. Det vart for mange. Kvifor budet la Aftenposten i kassen, anar eg ikkje, for den abonnerer vi ikkje på. Men når den først kom, var det jo ei utfordring å lese den.

I dagens aviser er det også kryssord og sudoku. Reidun brukar å begynne, ho løyser først sudoku, og der går det nokså greitt å kome i mål. Men om ho ikkje klarar kryssorda, kastar ho avisa over til meg, og så blir det mi oppgåve å fullføre. Det gjekk i dag også med dei vanlege, men vi hoppa over Aftenposten der også.

Så sit vi her og les avisene. I dag kom nabo Elin på besøk og ho og Reidun hadde ein lang, god prat på terrassen. Det førte til at ho ikkje fekk med seg handballkampen, men kunne konstatere at Vipers vann då ho kom inn etter at kampen var slutt.

Vi hoppa over den lange konserten for å feire Dronning Elisabeth II sitt jubileum, men fekk med oss slutten med eit spektakulært lysshow før Kveldsnytt. Så var det bare å skrive blogg, og plutseleg var det tid for å publisere den. God pinse.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.