Fotball og drøs

Share

Eg fekk ei melding frå Torbjørn Greipsland om han kunne kome til oss og sjå fotballkampen mellom Norge og Sverige i kveld. Det var han sjølvsagt velkomen til, akkurat som Siri var velkomen, sjølv om ho ikkje er så interessert i fotball. Ho måtte akseptere at kampen hadde førsteprioritet her i ettermiddag.

Særleg hyggeleg er det å sjå fotballkampar der laget du heiar på, vinn, og slik var det i kveld. Dermed vart det ein hyggeleg ettermiddag der også praten gjekk. Torbjørn og Siri hadde ikkje møtt kvarandre før, bare snakka i radioen om utvandring til USA.

I grunnen er det mange tema vi har hatt oppe i ulike program i Valle Radio. Utvandring til USA er eit av dei. Vi har hatt program om folk frå Valle og Bykle som reiste over. Noko av dette er også kome med på Setesdalswiki, men leksikonet kunne nok hatt meir slikt stoff.

No får vi sjå om det blir meir stoff etter kvart. Torbjørn var redaktør av Santalen, og eg bør vel få til ein artikkel om det bladet etter kvart.

Korkje Siri eller Torbjørn likar å bli fotograferte, så det vart ikkje noko bilde frå ei triveleg stund på Eskeland i kveld.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.