Sommaravslutning

Share

Det er ikkje bare skulane som har sommaravslutningar i desse dagane. I dag var Reidun på sommaravslutning for kvinneforeninga ho er med i. Til vanleg møtest dei på Mandal bedehus, men i dag var dei på hytta til ei av kvinnene.

Sjølv om det kanskje er bare Reidun som er i 70-åra, dei andre har anten bikka over til 80 eller er nær ved å gjere det, set dei seg i bilen og kjører til hytta for å møtast. Dei har med seg mat kvar for seg, men komiteen held kaffemat og kaffe, så Reidun bakte kringle. Og når det regnar på presten, så dryp det på klokkaren. Eg fekk salat til middag og kringle, eg med.

Det er ikkje så triveleg å ete aleine, så eg tok meg eit kringlestykke, men salatmiddagen venta eg med til Reidun var heime att. Før det unna eg meg ein god formiddagslur mellom klokka 16.30 og 18.30, så gamle folk kan snu litt på døgeret for å få det til å passe med alle aktivitetane ein skal vere med på.

No er det pause i foreningslivet til august-september. I staden blir det nok litt kaffe på terrassen om nokon kjem innom og det ikkje er det stadige vinden som susar rundt huset. Då må vi nok flytte kaffistundene inn.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.