Avishaugen min

Share

Kvar dag kjem det nye aviser. Eg les dei og tenkjer at eg bør skrive noko frå den Vårt Land, så den bør eg ta vare på. Så blir ho lagd i avishaugen min. Men det er ikkje sikkert at eg får skrive noko frå den avisa før neste kjem. Der er det også noko eg bør skrive om, så den kjem også i haugen.

Slik kan det ikkje vere, seier Reidun. Eg er heilt enig, men så var det å få skrive den avisa og kasta den. Det er lettare sagt enn gjort, ikkje minst når Tour de France er på TV kvar ettermiddag. Eg likar å sjå på dansk TV2, for der er det ikkje så mykje reklame som på norsk TV2, som sender rittet her i Norge.

Heldigvis er Reidun tolmodig. Skal du ikkje rydde i avisene til i morgon når Niklos kjem på besøk? spør ho. Eg trur han får tåle at eg har aviser her, seier eg. Han har også samlemani, om enn ikkje på aviser. Han samlar i staden på Programbladet. Men det kjem jo bare ein gong i veka.

Det er verre med aviser, men Fævennen, den samlar eg ikkje på. Heller ikkje Lindesnes avis. Men haugen veks likevel.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.