Minnedag

Share

I det daglege tenkjer vi ikkje alltid så mykje på dei som budde her før oss. Men i dag, 9. juli, var fødselsdagen til Reidun sin far, Nikolai. Då vi oppdaga det, måtte vi minnast han.

Då Marit og Nikolai levde, kom det gjerne mange innom her denne dagen. I hagen kunne det vere ganske mange rundt bordet, og så var det mandalskringle til gjestene. Praten gjekk om laust og fast, slik den gjerne gjer når storfamilien samlast.

I dag hadde vi sjokoladekake. Den var ganske mektig, så eg klarte bare eitt stykke. Dermed var det litt att til Håkon, som kom i kveld og skal vere her den siste veka som Rønnaug og familien er saman med oss.

Om du ser nøye på bildet, vil du sjå Nikolai og Reidun på bildet som Lars held av sonen Nikolai sin oldefar.

Kan være et bilde av 1 person, mat og utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.