Plutseleg

Share

Eg hadde gått for å ta meg ein strekk då Reidun kom i døra: .Vi har besøk. Det var søster Solvor og mannen Gaute Rasmussen som var på tur. Dei hadde invitert heile storfamilien sin, det er 28 personar, på tur i Dyreparken sundag. Men når dei først reiste, ville dei jo ha ei heil helg, så dei skulle møtast på Skottevig Camping i dag.

I morgon skulle dei ha det hyggeleg på campingplassen, Solvor hadde med utstyr for å lage mat til alle, og så var det Dyreparken sundag før turen gjekk heimover att. Seinare i sommar skulle dei med Gann til Nordkapp, så dei fartar både i nord og sør.

Dei var bare innom ein halvtime, men det var hyggeleg å få besøk. Seinare fekk eg telefon frå søskenbarn Brit Obrestad på Varhaug og vi hadde ein lang drøs. Ho skulle til Hermon høgfjellsenter ei veke, men dei kom ikkje innom her, dei drog om Hardanger.

Slike små avbrekk krydrar kvardagen. I morgon kjem Rønnaug, Lars og Nikolai frå Nittedal på sommarbesøk, og seinare i juli er det Sigmund og familien frå Valderøy som vil besøk oss gamle her i sør.

Varmen dei siste dagane har slått meg ut, så eg orkar ikkje skrive på Setesdalswiki, men det kjem heldigvis litt friskare luft, og då må eg vel plutseleg få til nokre artiklar att.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.