Bursdag

Share

Det er hyggeleg å feire bursdag. I dag kom Jorunn og Ole Thorvald, Solvor og Gaute, Gunbjørg og Sigurd, Hermund og Kari, Brit og Anne Synnøve for å feire saman med oss. Fire søsken med ektefellar og to søskenbarn. Det vart hyggeleg bordfellesskap over fiskesuppe og snittar frå Nødings Delikatesse i Mandal. Seinare hadde vi kaffi og fekk kaker frå Heimelaga, ikkje firmaet på Byglandsfjord, men frå gjestene sine kjøkken.

Frå tidleg morgon dukka det helsingar opp på Facebook, etter kvart vart det svært mange. Ved ein feil hadde eg låst sida mi for skriving, så folk sende meldingar på Messenger i staden. I kveld vart eg gjort merksam på det og fekk opna sida mi.

Gjestene hadde med gåver, tusen takk for dei.

Ettersom ein tunnel på vegen vestover skulle stenge klokka 21, braut rogalendingane opp omkring det som er vanleg møtetid på bedehusa rundt om. Seinare fekk vi melding om at turen heim hadde gått fint.

Eg har ikkje rukke å svare på helsingar eg har fått via Messenger og Facebook, det får kome etter kvart. Her er Sigurd, Gaute, Brit, Kari og Hermund når kakene kom på bordet.

Kan være et bilde av 4 personer, folk som står, mat og innendørs

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.