Dagen

Share

Av ein eller annan grunn får eg avisa Dagen av og til. Eg har somme tider tenkt at eg burde abonnert på avisa og slik fått eit bilde av korleis kyrkje og kristenliv bli sett på frå Bergen. Men det har blitt med tanken, vi har i grunnen ganske mange aviser her i huset. Men eg fekk avisa i dag, og på fredagane fylgjer Korsets Seier med den. Så då hadde eg nok lesestoff ganske langt ut over føremiddagen.

Vårt Land hadde elles i dag ein artikkel med oversikt over alle kristne podkastar med omtale av målgruppe og lyttartal. Vi har av og til tenkt om vi skulle lage podkast av Valle Radio, men har ikkje gått vidare med tanken. Valle Radio er levande radio, dugnadsbasert, og har ikkje kapasitet til podkast.

Men dagen har ein podkast, Tore og Tarjei, redaktør og journalist som snakkar om hendingar i veka.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.