Defekt termostat

Share

Fryseskapet vårt går heile tida. I morgon vil vi difor ta kontakt med butikken for å høyre kva som er feil. I kveld googla eg problemet, og då kom det opp at det kunne skuldast at det står skeivt. Men det har stått slik det står i lang tid, utan at det måtte gå heile tida, så det er nok ikkje årsaken.

Eit anna forslag var at døra ikkje lukka heilt, kan hende den var skeiv eller trong nye hengsler. Men det gjeld heller ikkje for vårt skap. Heller ikkje forslaget om at det er lagt inn for mykje nytt på ein gong, passa så godt inn.

Då er det kanskje elektronikken som det er noko galt med. Termostaten kan ha fått ein feil. Då må vi skifte termostat. Siste forslaget var at det var kompressoren som var defekt. Då måtte vi nok skifte skap.

Reidun er flink til å ta vare på kvitteringar for større innkjøp. Ho skriv dei også opp i ei bok. Men dette kjøpet hadde ho ikkje notert kva tid det skjedde, uansett er det nok så lenge at det neppe er nokon garantisak lenger. Eg veit ikkje kor lenge eit fryseskap er tenkt å vare, men i våre dager er vi jo meir opptekne av å reparere enn av å kjøpe nytt, så her er det nok ei oppgåve for ein reparatør.

Elles blir kanskje også eg noko heit om kvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.