Hekseskot

Share

Eg kallar det hekseskot, men Wikipedia omdirigerer meg til Lumbago. Det kjem ut på eitt, for det vert omtalt som kortvarig smerte i nedre del av korsryggen, gjerne uspesifisert, ikkje lett å sette fingeren på akkurat rette plassen. Dei skriv også at det ikkje er behandling som hjelper, det går som regel over av seg sjølv. Det håpar eg.

I dag har eg av den grunn ikkje skrive noko på Setesdalswiki fram til no. Men kvelden er ung, så kanskje eg får til ein artikkel før midnatt.

I det fine veret i dag stabba eg ein tur ut med min lumbago, vi hadde lunsj ute på terrassen. Men Reidun måtte ta tak i buksa for å få meg opp av stolen og så stabba eg meg inn att og rett i senga. Det er godt å få strekke seg ut.

Kan være et bilde av tre og utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.