Ingenting skjer

Share

Ingenting skjer i Setesdal i dag, har det stått på framsida av Setesdalswiki i heile dag. Grunnen til det er at eg ikkje har laga artikkel om denne sundagen, og då genererer programmet ein automatisk tekst.

Men i dag skjedde det mykje som burde vore skrive inn, for det var konfirmasjon i Fjellgardane kyrkje og gudstenester i Årdal, Hornnes, Åknes og Eiken, taukurs fjellklatring for foreldre i Valle og sogelagstur for Evje og Hornnes sogelag. Eg hadde knapt lese Setesdølen og slett ikkje skrive inn overskriftene. Det får kome i neste veke.

Ein snakkar ofte om at det ikkje skjer så mykje i kulturlivet om sommaren, og det er jo sant at mange faste, organiserte aktivitetar startar opp att no når skulen startar. Men likevel skjer det ganske mykje mest kvar einaste dag, ikkje bare i Setesdal, men sommaren er aktiv på mange måtar, tenk bare på Arendalsuka som gjekk av stabelen sist veke med hundrevis av foredrag for dei som var der og ville høyre på.

Komande veke blir det i alle fall sending i Valle Radio tysdagskvelden og kanskje det blir opptak frå Setesdalsfestivalen 2022 onsdagskvelden, men de får fylgje med i avisa og i radioen for å få vite meir.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.