Nesten i mål

Share

Eg hadde eit mål om å skrive om alle kunstnarane som stilte ut på utstillinga Setesdal. Vår tid. før dørene vart stengde. Eg kom nesten i mål, det er vel fem att. Grunnen til det er nok at eg prøver å la vere å skrive på sundagar, sjølv om ein er pensjonist, er det godt med helg.

Mellom alle desse kunstnarane dukkar det jo ofte opp anna ein kan skrive om. Eg skriv jo inn overskriftene i Setesdølen, og då nyttar eg nummer på avisa for å skilje artiklane. Difor blir det litt problem når avisa plutseleg fekk same nummer to utgåver på rad, slik det skjedde sist veke. Truleg er det bare meg som får problem, men i morgon må eg snakke med avisa for å hindre at feilen forplantar seg vidare.

Det er nok bare utstillarane på sommarutstillinga i Valle eg kan seie at eg kom nesten i mål med. Det er mange røde lenker som skulle vore skrive om, slik at dei vart blå. Eg vil nok aldri bli ferdig med dette slik at alle lenkene blir blå, så der kan eg ikkje seie nesten i mål. Men det får våge seg. Eg trivst med denne hobbyen min og likar å skrive, så eg kjem nok til å halde på så lenge helsa held.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.