Norskamerikanske prestar

Share

I kveld hadde eg ein hyggeleg prat med Siri Johannessen. Ho kunne fortelje at det dessverre ikkje vart sending i radioen til tysdag. Det er på gang ei teknisk oppgradering i begynnelsen på september, så kanskje må den siste sendinga i august og den første i september gå ut.

Så kom vi til å snakke om at ho hadde funne fleire norskamerikanske prestar i ei bok som kom ut for vel 100 år sidan. Mellom dei var Bjug Aanundson Harstad, og han hadde rød lenke på Setesdalswiki. Så kanskje blir det no snart nokre artiklar om både han og andre norskamerikanske prestar. I boka Helt til jordens ende er det nokre slike lister som vi har fått legge ut på Setesdalswiki, og då er det kanskje nokre namn der som kan få blå lenke i staden for rød.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.