Slektsgransking på NRK

Share

Eg har ikkje vore så interessert i slektsgransking, her i familien er det Helge som har vore aktiv med det. Men det er interessant å fylgje med på programmet på NRK der dei leitar etter slekt. I kveld fann dei søskenbarn i Australia, og brått måtte arven på 3 millionar delast på 8 i staden for på fire.

Også dei svenske programma om dette har det vore interessant å følgje. Når ein ser alt som blir gjort for å finne ein arving, skjønar ein at det ikkje alltid er så lett.

Kveldens program var altså å sjå litt på det. Men vi førebur oss også på morgondagen, for då kjem slekta mi på besøk her til Eskeland. Det er ikkje så ofte vi alle møtest, vi er fem søsken, alle lever, så då blir det folksamt her. Dessverre er vermeldinga litt meir usikker, det hadde jo vore fint om det ikkje regna, for då kan vi også vere saman ute. Vi har jo nok av plass om vi tek hagen i bruk.

Vi treng ikkje bruke NRK for å finne slektningar, så vidt eg veit er det heller ikkje nokon som kjem til å leite etter oss for å fortelje at vi har ein arv i vente. Det er i grunnen like godt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.