Smart

Share

Eg har skrive om å få noter til sangar her på bloggen eit par gonger no. Eg snakka med Helge i kveld, og han meinte at eg burde kontakte svigerdotter Margaret, ho er organist og har eit noteskriveprogram, så ho kunne sikkert hjelpe meg. Om det lukkast, vil vise seg.

Dei siste dagane har eg laga artiklar om utstillarane på utstillinga i Valle Handel: Setesdal. Vår tid. No har eg att 8 artiklar, så har eg dekka alle. Vonar eg klarar det før utstillinga er slutt.

Eg har rota litt for å finne informasjon om folk i Den indre Sjømannsmisjon. Der var det ikkje så mykje å finne, så eg må visst jobbe litt ekstra med dei årgangane eg fekk innbunde den gongen eg var i organisasjonen. Det er mange der som hadde fortent å få digital omtale, men bladet er ikkje digitalisert på Bokylla i Nasjonalbiblioteket, så ein må leite i papir for å finne informasjonen.

Når ein held på med slikt, blir ein ikkje arbeidslaus, så det er ein smart måte å halde liv i dei små grå cellene på.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.