Haugianerne

Share

I nattas mulm og mørke, no klokka 23.30, kom Jorunn og Ole Thorvald Moen innom oss her på Eskeland. Han hadde fått tak i boka Haugianerne – Enevelde og undergrunn av Trygve Riiser Gundersen i Lyngdal krisne bokhandel. Den er ein murstein på nesten 600 sider og eg gleder meg til å starte på den.

Men først må eg lese ferdig Matrix av Lauren Croft, den hadde eg bestilt på biblioteket, og i dag fekk eg melding om at ho var komen inn. Den handlar om Marie som blir sendt frå Frankrike for å gøymast bort som abbedisse i eit kloster i England. Klosteret er fattig og skakkjørt og ho får det på beina gjennom mange år som leiar av nonnene som held til der.

Eg var så oppslukt av boka at eg vart for sein til å høyre på Valle Radio frå starten i dag. Her er programmet:

18.00 Kvarteret, programinformasjon og mediekommentar frå Jarle Haugland, Tro & Medier
18.15 Over en åpen bibel ved Svein Anton Hansen frå Norea Mediemisjon
18.30 Timen med
– Gaute Christian Molaug om avtrykk.no, tekster om og frå Agder
– Podcasten «Isbjornjegerne fra Setesdal» sjå meir her: https://avtrykk.no
Folkeakademiet Valle og Kulturveka i Valle med Berit Junge Henriksen og Nina Skjellanger i studio
19.30 Country Gospeltime med Per Govertsen
20.30 Postludium ved Siri Johannessen
21.00 Kyrkjebakken
Her er bildet av boka eg fekk:
Haugianerne av Trygve Riiser Gundersen (Innbundet)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.