80 år gammal bok

Share

I dag kom posten med ei 80 år gammal bok. Det var Torbjørn Greipsland som sendte meg John Nome si Demringstid i Norge : Fra misjonsinteresse til misjonsselskap. Den er på 416 sider, og det eksemplaret eg fekk, var hefta og klart merka av tida.

Men eg sette meg til å lese og har alt kome eit godt stykke. Men tankane mine sviv litt rundt forbi i desse dagane, i går skreiv eg om søster mi Gunbjørg Sola, som døydde av kreft. I morgon reiser Reidun til Oslo for å besøke Helge, som også har kreft og ligg på Lovisenberg sjukehus. I kveld var ho på forening på Mandal bedehus, det er godt å ikkje bare la tankane krinse om sjukdom og død.

I går runda Setesdalswiki 95.000 artiklar. Det var artikkelen Ein song til Setesdal som Geir skreiv, som gjorde at vi runda nytt hundretal. Det ser ut til at vi kan nå målet om 95.200 artiklar til nyttår, for vi har litt meir enn to månader på det, og farten no har vore om lag 100 nye artiklar i månaden. Takk til alle som er med på dugnaden om å lage eit leksikon for Setesdal, kyrkje- og kristenliv, og så mangt anna.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.