Betre att

Share

I går var eg uggen, men i dag er eg betre att. Det har likevel ikkje ført til særleg skriving på Setesdalswiki frå mi side, men heldigvis er eg ikkje heilt aleine om å skrive, så no er det bare 14 artiklar att til nytt hundretal. Kan hende klarar vi det før 23. oktober, då er det ein månad sidan vi sist runda eit hundretal.

Eg har kome over ei bok om norsk-amerikanske lutherske prestar, der er det 600 biografiar, så om eg går laus på den, vil det jo vere mogleg å nå nytt hundretal. Eg har også ei bok med misjonærbiografiar for Kinamisjonen, den kunne også hjelpe godt. Og så har eg namnelista frå Red Wing Seminary, då har eg raude lenker til mange av desse prestane. Raude lenker er viktige for wiki-skriving, det er dei som bind det heile saman.

Eg tenkjer eg går for kinamisjonærane i første omgang.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.