Gode samtalar

Share

Det er alltid interessant å høyre på gode samtalar, og i kveld var det to slike i Valle Radio. Først prata Siri med Mangor Harestad. Han er forkynnar i Misjonssambandet og har møte i Valle denne veka. Han har vore tre periodar i Sør-Amerika som misjonær, så han har mykje å fortelje. Misjonssambandet har forkynnarar også i land som har lang kristen tradisjon, for kvar generasjon må få høyre evangeliet på nytt og ta det til seg.

Richard Bærug har budd mange år i Kaukasus og snakkar russisk. Han skal ha foredrag sundag, siste dagen i Kulturveka. I sendinga i kveld snakka han om dette, og den var ein forsmak på det han kjem til å fortelje om sundag. Eg er rimeleg sikker på at om ein høyrde samtalen i kveld og har høve til det, så vil ein spandere pengane og fylle Setesdalsmuseet sundagskvelden klokka 19.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.