Gode telefonar

Share

Når ein sit aleine, er det godt å få ein telefon. I dag fekk eg telefon frå ein elev eg hadde på norskkurs i Valle i dag. No Boo og kona Booke Nya bur no i Grimstad og det var hyggeleg å få ein prat med dei.

Tidlegare rådmann Tor A. Hovet ringde også, det var ei feilringing, men det var hyggeleg å snakke litt saman. Dotter hans, Gro og Margunn er gode vener og Gro var på besøk hos Margunn tidlegare i haust. Det hadde han fått med seg, og også at Stein og barna hennar hadde hatt det fint med tur på sjøen.

Så ringte også Reidun og sa at ho kjem heim i morgon. Det gleder vi oss til, både eg og katten. Men desse dagane har gått høveleg fort, sjølv om eg ikkje har skrive noko på Setesdalswiki.

Bjørg var innom ein time også i dag, men det er framleis eplekake att. Ho hadde også med eit par bøker, Søsterklokkene og Hekneveven. Så no har eg lesestoff for ei stund framover om eg startar på dei. Men eg må vel først gjere meg ferdig med det eg alt held på med.

Til slutt hadde eg ein lang prat med Siri, ho må avlyse sendingane ho skulle ha i Valle radio denne veka, forkjøling, feber og slikt er ikkje godt når ein skal ha radio. Men Ørnulf tek onsdagen, så det blir litt lokalt liv i eteren også denne veka.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.