Hadsel

Share

Når eg tenkjer etter, er det rart at eg ikkje har laga artikkel på Setesdalswiki om Hadsel Folkehøyskole. Eg skriv jo om alt mogleg på wikien, og i artikkelen om meg sjølv står det at eg var rektor der. Men til no har det ikkje vore artikkel om skulen eg kom frå då vi flytta til Valle. Første året budde eg aleine på Nomeland, men så kom familien etter.

Men i dag vart det ein artikkel, den baserte eg på det som var skrive på Wikipedia, men så la eg til namn på rektorar og lærarar. Lista er ikkje komplett, eg hugsar ikkje alt og har lite skriftleg. Men skulen var i drift frå 1969 til 1999, og eg var rektor der i halvparten av tida.

Grunnen til det var at eg snakka med ein av lærarane der, Karl Egil Johansen. Han er no pensjonert professor i historie og bur i Bergen.  Han skreiv ein artikkel i festskrift til Jan Bygstad, som Siri Johannessen skal snakke med i morgon, Eg tenkjer eg kanskje kan få Karl Egil med neste gong eg skal ha sending i Valle radio, det hadde vore interessant.

Men i morgon er det Siri som skal ha sending, og ho har lagt opp til eit fint program, som vanleg:

Tirsdag 25. oktober
Ansvarlig og tekniker: Siri Johannessen
18.00 Kvarteret, programinformasjon og en oppmuntring fra Asbjørn Kvalbein (Norea)
18.15  Over en åpen Bibel
18.30 Countrygospel

19.15 Forlenga aktuell time med Hovdenrevyen,
Reinsdyr og menneske i Den kulturelle skolesekken
Samtale med Jan Bygstad
20.30 Postludium med Niklos K. Besteland
21.00 Kyrkjebakken
Onsdag 26. oktober
Tekniker: Jørund Georg Jore
18.00 Møte i Valle kommunestyre

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.