Kortbaneliv

Share

Det er ikkje ofte eg droppar å høyre på Valle Radio, men i kveld valde eg å sjå Kortbaneliv på NRK i staden. Då vi budde på Stokmarknes, var dei grøne flya frå Widerøe gode å ha. I staden for eit døgn kunne vi nå Bodø på ein liten time, og meir enn ein gong har eg sett gjennom vinduet i cockpiten når flyet flaksa inn over rullebanen og landa i Nordlands hovudstad.

Ein gong vart eg sendt til sjukehuset i Tromsø, ein taxi skulle hente meg på flyplassen, men ei misforståing gjorde at den ikkje kom, så eg sat og venta ganske lenge før eg sjølv tinga bil og kom meg fram.

Den første tida vi budde der, hadde ikkje Hadseløya fått bru, så då var vi spent på om vi nådde siste ferja når vi kom med flyet eller om vi henta gjester som kom med siste fly. Livet vart mykje lettare etter at vi fekk bru, difor skjøner eg godt at Stein og Margunn gjerne vil ha bru til Sandøya, slik at dei sjølv kan velje kva tid dei vil dra og ikkje måtte ha ferjeavgangane til å styre.

I morgon er det ein ny episode i serien. Eg kjem nok til å sjå den også.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.