Kulturveka starta

Share

I kveld starta Kulturveka 2022, med basar på Broderheimen. Eg lurer på korleis det gjekk, om dei fekk inn nok pengar til å vedlikehalde huset. Arrangementet på Nomelandshus vart avlyst.

I morgon skal Gunnar Stubseid synge Hank Wiliams og spele gitar til. Det blir ei ny oppleving, han har kan hende ikkje gjort dette offentleg før, vi kjenner han mest som spelemann på hardingfele. Dette skjer på Sølvgarden klokka 21, og han har med seg Stina Brandin på fele, Vidar Frøysnes på lap-steel og Knut Djupedal på kontrabass. 200 i inngang for dei som ikkje er medlemmer, og ein kan jo få seg eit godt måltid før konserten. Det har meldt seg folk endåtil frå Kristiansand som vil på konserten.

Her er lenke til meir informasjon om kvelden.

 

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.