Plan i vasken

Share

I dag hadde eg ein plan om å skrive noko om studentar på Red Wing Seminary i Amerika. Fleire av dei er omtalte i Olav Golf si doktoravhandling, og så kunne eg jo google litt og samarbeide med Siri.

Eg veit ikkje heilt korleis det gjekk til, men vi enda opp med å skrive om Olav Austad, bror til Aasulv Austad. Olav vart også prest.

Eg fekk likevel lagt inn nokre namn i artikkelen om Red Wing Seminary, og så fekk eg laga ein artikkel om ein prest som i dag fylte 80 år og var omtalt i Vårt Land, Toralf Dehli. Men eg er storleg nøgd med artikkelen om Olav Austad, tusen takk til Siri for jobben ho gjorde der.

Så får vi sjå kva som skjer i morgon, om vi lagar ein ny plan eller går tilbake til ei av dei mange røde lenkene som alt ligg på Setesdalswiki. Det er mykje interessant å leite i og å legg ut artiklar om.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.