Til Oslo

Share

I dag reiste Reidun til Oslo. Nabo Hilde Smith henta henne klokka 11, og så tok ho buss til Brevik. Der venta Stein på henne, Margunn var alt reist inn, ho hadde eit møte der i dag. Så gjekk turen til Lovisenberg sjukehus der Helge ligg. Han var glad for å sjå dei, men vart fort trøytt, så besøket var kort, fortalde ho då ho ringde meg etterpå.

Måndag sa legen at om ein ville snakke med han, burde ein kome denne veka, så Reidun var glad for at ho tok turen. Ho vil besøke han dei neste dagane. Lovisenberg Hospice var ein vennleg og varm plass å kome til, opplevde ho.

Jorunn ringte og fortalde at gravferda til søster Gunbjørg kom til å bli neste fredag. Truleg ville det bli mange der frå både aust og vest.

Elles har det vore ein stille dag her på Eskeland.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.