Uggen

Share

Det vart ein uggen dag for meg i dag, sjølv om sola skein og alt låg til rette for å ha det fint. Men så ville det eg hadde fått i meg, heller kome opp att, og då var det bare å gje seg over. I staden fekk senga lange besøk og soving stod høgt på prioriteringslista.

I kveld gjekk det betre, eg trur eg sov det av meg. Då kunne eg sjå andre del av Kortbaneliv på NRK og tenke på turar med småfly i både storm og stille over Vestfjorden og til Stokmarknes. På TV handla det om turar i Finnmark, også der kan det vere soldagar der ein kan sparke fotball, men sanneleg er det også dagar med rennedrev og fokksnø.

Men skriving på Setesdalswiki vart det lite av. I september lurte eg på om vi kunne nå eit nytt hundretal før oktober, men det gjekk ikkje. Kan hende klarar vi det før 23. oktober, altså innan ein månad frå forrige gong vi runda eit hundretal.

Om vi ikkje vert ugne.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.