Helge og DNB

Share

Helge jobba i DNB og vi lurte mange gonger på kva han gjorde. Men vi fekk ikkje noko tydeleg svar. Stein snakka med sjefen hans i dag, dei møtte kvarandre i gravferda, og så tok han kontakt for å få vite litt meir. Her er det han fekk skreiv til oss etterpå:

I dag snakket jeg med sjefen til Helge, etter å ha skrevet med han i går. Og det glalt Helge og hva han gjorde på jobb. 

DNB har jo nettbank, telefon og epost tjenester. Helge var DEN ansvarlige for at dette skulle funke. Når Helge en stund byttet jobb internt og hadde vakt, gikk han etter eget ønske tilbake til gamlejobben da vakt ikke var slik han ønsket det, men da fikk avdelingen enda bedre brukt for Helges nye kunnskaper. 

Sjefen til Helge så at han lå langt under de andre i lønn. Helge krevde ingen ting for seg selv. Jan Thomas var redd for å miste Helge. Og han sa at vi hadde  måtte ansette to personer for å erstatte Helge. Dette er ordrett sagt. 

Helge var sta og krevende for de som ønsket snarveier. Han firte ikke på kvalitet og det skulle leveres på høyeste nivå. Dette imponerte hans sjef Jan Thomas. Han var veldig bestemt og kompromissløs på det med kvalitet. 

Han sa og at nye folk kunne mistolke Helge på førsteinntrykket, når de møtte han. Som en litt vanskelig person å prate med, til de ble kjent med han. Da ble han en anerkjent dyktig kollega som ble godt likt. 

Han var sier sjefen hans, en av de få som elsket å være fysisk på jobb. Mange ganger var det kun de to på jobb.

Dagen etter begravelsen hadde de et minnesamvær i banken hvor de fortalte om opplevelser i begravelsen, at Helge hadde sunget og spilt volleyball osv. De fikk vite mye om han som de ikke viste om selv.

Han ledet også et annet prosjekt som jeg ikke husker navnet på, som også krevde god styring. 

Sjefen sa igjen at dere må ta kontakt om de kan hjelpe med noe. De har i DNB egen gruppe som hjelperansattes familie når medarbeidere går bort som Helge gjorde. Og han ville sende meg div nr om litt. 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.